Fudbal: FK „Proleter“ Dvorovi – FK „Mladost“ Gacko 6:3

Fudbaleri Mladosti su u 25. kolu Druge lige Republike Srpske grupa „Istok“ gostovali u Dvorovima gdje su se sastali sa domaćom ekipom FK „Proleter“. Ekipa Mladosti je u ovom susretu nastupila oslabljena sa podmlađenom ekipom zbog neopravdanog izostanka nekolicine prvotimaca. Domaćini su poveli u petom minutu pogotkom Crkvenjaša. U 15. minutu Maksimović je postigao drugi pogodak za domaće i vođstvo od 2:0. U 25. minutu igre Jeftić postiže pogodak za 3:0 da bi u 39. minutu svojim drugim pogotkom Jeftić povećao na 4:0 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U 50. minutu igre Avdalović smanjuje na 4:1 da bi Delić svojim pogocima u 55. i 60. minutu smanjio na 4:3. Igrač domaćih Sekulić je u 63. minutu povećao vođstvo domaćih na 5:3 da bi konačan rezultat utakmice od 6:3 postavio Maksimović u 80. minutu svojim drugim pogotkom.

Mladost je igrala u sastavu: Aničić, Bratić, Lozo, Antelj, Lambić, Avdalović, Delić, Dubljević, Crnogorac, Ćeranić i Pejić.

Nakon 25. odigranog kola na prvom mjestu je ekipa FK „Napredak“ iz Donjeg Šepka sa 59 bodova. Ekipa FK „Mladost“se nalazi na 10. mjestu sa osvojenim 31 bodom.

U narednom, 26. kolu Prvenstva Druge Lige grupa „Istok“ koje se igra  u subotu 13. maja sa početkom u 17:00 časova, fudbaleri Mladosti dočekuju ekipu OFK „Glasinac 2011“ sa Sokoca.

Omladinci Mladosti su u 17. kolu Omladinske lige FSRS„JUG“ grupa Hercegovina (predpioniri, pioniri i kadeti) koje se igralo u utorak 09. maja gostovali u Trebinju gdje su se sastali ekipom FK „Leotar“. Domaćini su bili bolji i zabilježili pobjede u sve tri kategorije. Kadeti domaće ekipe su pobijedili rezultatom 3:0, kao i pioniri koji su pobijedili sa 5:0, i predpioniri rezultatom 3:0.

U 18. kolu koje se igra u nedelju 14. maja, Omladinci Mladosti su domaćini ekipi FK „Stakorina“ iz Čajniča.

Podijelite vijest