Фудбал: ФК „Пролетер“ Дворови – ФК „Младост“ Гацко 6:3

Фудбалери Младости су у 25. колу Друге лиге Републике Српске група „Исток“ гостовали у Дворовима гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Пролетер“. Екипа Младости је у овом сусрету наступила ослабљена са подмлађеном екипом због неоправданог изостанка неколицине првотимаца. Домаћини су повели у петом минуту поготком Црквењаша. У 15. минуту Максимовић је постигао други погодак за домаће и вођство од 2:0. У 25. минуту игре Јефтић постиже погодак за 3:0 да би у 39. минуту својим другим поготком Јефтић повећао на 4:0 и са тим резултатом се отишло на одмор. У 50. минуту игре Авдаловић смањује на 4:1 да би Делић својим погоцима у 55. и 60. минуту смањио на 4:3. Играч домаћих Секулић је у 63. минуту повећао вођство домаћих на 5:3 да би коначан резултат утакмице од 6:3 поставио Максимовић у 80. минуту својим другим поготком.

Младост је играла у саставу: Аничић, Братић, Лозо, Антељ, Ламбић, Авдаловић, Делић, Дубљевић, Црногорац, Ћеранић и Пејић.

Након 25. одиграног кола на првом мјесту је екипа ФК „Напредак“ из Доњег Шепка са 59 бодова. Екипа ФК „Младост“се налази на 10. мјесту са освојеним 31 бодом.

У наредном, 26. колу Првенства Друге Лиге група „Исток“ које се игра  у суботу 13. маја са почетком у 17:00 часова, фудбалери Младости дочекују екипу ОФК „Гласинац 2011“ са Сокоца.

Омладинци Младости су у 17. колу Омладинске лиге ФСРС„ЈУГ“ група Херцеговина (предпионири, пионири и кадети) које се играло у уторак 09. маја гостовали у Требињу гдје су се састали екипом ФК „Леотар“. Домаћини су били бољи и забиљежили побједе у све три категорије. Кадети домаће екипе су побиједили резултатом 3:0, као и пионири који су побиједили са 5:0, и предпионири резултатом 3:0.

У 18. колу које се игра у недељу 14. маја, Омладинци Младости су домаћини екипи ФК „Стакорина“ из Чајнича.

Подијелите вијест