Završen Turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije – “Gacko 2019”

Odigravanjem finalnih utakmica i dodjelom pehara i medalja, sinoć je na sportskim terenima završen treći po redu Turnir u malom fudbalu “Gacko 2019”.

Učestvovalo je 18 ekipa i preko 150 djece u svim kategorijama.

Organizatori, JU „Kulturno – sportski centar“ i FK „Mladost“ Gacko, zadovoljni su učešćem djece i činjenicom da je turnir protekao bez ikakvih problema.

Turnir je počeo u ponedeljak 23. septembra, a pravo učešća imala su djeca od 2003. godišta i mlađa, podijeljena u četiri kategorije.

Pobjednici turnira po kategorijama:

  • U kategoriji 2003-2004, pobjednik turnira bila je ekipa “Gazde grada”. Druga je bila ekipa “Priglavak”, a treća “Prevara”. U ovoj kategoriji, najbolji strijelac bio je Velibor Elek, najbolji igrač Mihajlo Bjelogrlić i najbolji golman Slađan Mandić.
  • U kategoriji 2005-2006, prvo mjesto osvojila je ekipa “Slučajni prolaznici”. Druga je bila ekipa “Niđe veze”, a treća ekipa “Avtovac”. Za najboljeg strijelca proglašen je Jovan Žarković, najbolji igrač bio je Filip Slijepčević, dok je najbolji golman bio Veselin Sudžum.
  • U kategoriji 2007-2008, prvo mjesto je osvojila ekipa “Bakini unuci”, druga je bila ekipa “Legende”, a treća ekipa “Gazde grada”. Najbolji strijelac bio je Milan Vuković, najbolji igrač Pavle Zurovac i najbolji golman Miloš Grčić.
  • U kategoriji 2009-2010, najbolja je bila ekipa “Gazde”, koja je osvojila prvo mjesto. Druga je bila ekipa “Majstori”, i treća ekipa “Slavljan”. U ovoj kategoriji za najboljeg strijelca proglašen je Lazar Ivković. Najbolji igrač bio je Andrija Tepavčević a najbolji golman Jovan Zelenović.
Podijelite vijest