Завршен Турнир у малом фудбалу за млађе категорије – “Гацко 2019”

Одигравањем финалних утакмица и додјелом пехара и медаља, синоћ је на спортским теренима завршен трећи по реду Турнир у малом фудбалу “Гацко 2019”.

Учествовало је 18 екипа и преко 150 дјеце у свим категоријама.

Организатори, ЈУ „Културно – спортски центар“ и ФК „Младост“ Гацко, задовољни су учешћем дјеце и чињеницом да је турнир протекао без икаквих проблема.

Турнир је почео у понедељак 23. септембра, а право учешћа имала су дјеца од 2003. годишта и млађа, подијељена у четири категорије.

Побједници турнира по категоријама:

  • У категорији 2003-2004, побједник турнира била је екипа “Газде града”. Друга је била екипа “Приглавак”, а трећа “Превара”. У овој категорији, најбољи стријелац био је Велибор Елек, најбољи играч Михајло Бјелогрлић и најбољи голман Слађан Мандић.
  • У категорији 2005-2006, прво мјесто освојила је екипа “Случајни пролазници”. Друга је била екипа “Ниђе везе”, а трећа екипа “Автовац”. За најбољег стријелца проглашен је Јован Жарковић, најбољи играч био је Филип Слијепчевић, док је најбољи голман био Веселин Суџум.
  • У категорији 2007-2008, прво мјесто је освојила екипа “Бакини унуци”, друга је била екипа “Легенде”, а трећа екипа “Газде града”. Најбољи стријелац био је Милан Вуковић, најбољи играч Павле Зуровац и најбољи голман Милош Грчић.
  • У категорији 2009-2010, најбоља је била екипа “Газде”, која је освојила прво мјесто. Друга је била екипа “Мајстори”, и трећа екипа “Слављан”. У овој категорији за најбољег стријелца проглашен је Лазар Ивковић. Најбољи играч био је Андрија Тепавчевић а најбољи голман Јован Зеленовић.
Подијелите вијест