Unapređivanje Strategije komunikacije u opštini Gacko

Juče je u kabinetu Načelnika održan jedan od radnih sastanaka na temu ”Komunikacija u opštini Gacko”.

Sastanku su prisustvovali načelnik opštine Gacko, Milan Radmilović, predstavnik OSCE-a Dragan Rajić, načelnici odjeljenja, predsjednik SO-e kao i službenik za informisanje.

Razmatrani su dosadašnji koraci i postavljen je struktuiran okvir za unapređivanje komunikacije u našoj opštini, te su planirane buduće aktivnosti.

Načelnik opštine, Milan Radmilović, na sastanku je formirao radnu grupu koja će u narednom periodu raditi na dorađivanju postojeće strategije komunikacije.

Identifikovane su dobre prakse u nekim opštinama RS, koje bi mogle poslužiti kao dobri primjeri za poboljšanje strategije komunikacije u našoj opštini.

Dobra komunikacija doprinosi efikasnosti rada Administrativne službe kao cjeline i zaposlenih, povećanju motivacije, te doprinosi boljim odnosima i razumijevanju među zaposlenim.

Izgradnja dobre komunikacije treba da poboljša timski rad, obezbijedi bolji protok informacija, poveća otvorenost i javnost rada i djelotvornije rješavanje problema, uključujući stavove i mišljenja građana i javnosti uopšte.

Podijelite vijest