Turnir u streljaštvu: Ivan Slijepčević osvojio srebro

Na Internacionalnom streljačkom turniru koji je održan u Sarajevu od 8. do 10. aprila, uz učešće takmičara iz 11 evropskih zemalja Srbije, Rumunije, Mađarske, Češke, Švedske, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i BiH nastupio je i takmičar SK “Mladost”, Ivan Slijepčević u disciplini vazdušni pištolj. U dva dana, na turniru u Zetri je učestvovalo oko 250 strijelaca.

Prvog takmičarskog dana Ivan Slijepčević je dobio srebrnu medalju za osvojeno drugo mjesto sa pogođenih 563 krugova. Prvi je bio takmičar iz Srbije Duško Petrov član SK „Kikinda“, a treće mjesto je osvojio takmičar iz Makedonije.

„Drugi dan je zbog iznenadnog pogoršanja vremenskih prilika, oluje i snijega bio put u Sarajevo težak, pa i rezultat slabiji, tako da naš takmičar nije ušao u finalni dio takmičenja. Ipak ova srebrna medalja je osvojena u jakoj konkurenciji i govori o velikom potencijalu našeg strijelca“, kažu u SK „Mladost“.

Pored naših takmičenja u BiH u Međunarodnom programu streljaštva strijelce narednog mjeseca očekuju važna Međunarodna takmičenja, svjetski kup u Minhenu i svjetski juniorski kup u Zulu (Njemačka).

Podijelite vijest