Турнир у стрељаштву: Иван Слијепчевић oсвојио сребро

На Интернационалном стрељачком турниру који је одржан у Сарајеву од 8. до 10. априла, уз учешће такмичара из 11 европских земаља Србије, Румуније, Мађарске, Чешке, Шведске, Француске, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Македоније и БиХ наступио је и такмичар СК “Младост”, Иван Слијепчевић у дисциплини ваздушни пиштољ. У два дана, на турниру у Зетри је учествовало око 250 стријелаца.

Првог такмичарског дана Иван Слијепчевић је добио сребрну медаљу за освојено друго мјесто са погођених 563 кругова. Први је био такмичар из Србије Душко Петров члан СК „Кикинда“, а треће мјесто је освојио такмичар из Македоније.

„Други дан је због изненадног погоршања временских прилика, олује и снијега био пут у Сарајево тежак, па и резултат слабији, тако да наш такмичар није ушао у финални дио такмичења. Ипак ова сребрна медаља је освојена у јакој конкуренцији и говори о великом потенцијалу нашег стријелца“, кажу у СК „Младост“.

Поред наших такмичења у БиХ у Међународном програму стрељаштва стријелце наредног мјесеца очекују важна Међународна такмичења, свјетски куп у Минхену и свјетски јуниорски куп у Зулу (Њемачка).

Подијелите вијест