Streljaštvo: Završeno treće regionalno kolo lige kadeta BIH u Gacku

Treće, regionalno kolo lige kadeta BIH, održano je proteklog vikenda u prostorijama strelišta SK „Mladost“ u Gacku.
U disciplinama vazdušna puška (za kadete i kadetkinje) i vazdušni pištolj (za kadete i juniore), u takmičenju su učestvovali strijelci SK „Mladost“ iz Gacka i SK „Leotar“ iz Trebinja.
U fer i sportskoj atmosferi, strijelci „Mladosti“ postigli su zapažene rezultate kako u pojedinačnom tako i u ekipnom plasmanu.

U disciplini vazdušna puška, u ekipnom plasmanu, kadetkinje SK „Mladost“,Nikolina Todorović, Milijana Bošković i Dajana Krstojević, zauzele su drugo mjesto, dok je mlađana Nikolina Todorović u pojedinačnom plasmanu zauzela treće mjesto.

Kadeti su u ekipnom plasmanu bili izuzetno uspješni i zasluženo zauzeli prvo mjesto sa ukupno pogođenih 1099 krugova dok su u pojedinačnoj konkurenciji zauzeli drugo (Dušan Krstojević 372 kruga) i treće mjesto (Uroš Vuković sa pogođenih 367 krugova).

U disciplini vazdušni pištolj, u pojedinačnom plasmanu, kadeti „Mladosti“ našli su se na pijadestalu, na sva tri mjesta. (Božidar Tepavčević sa 357 krugova, Uroš Vuković 351 krug i Dušan Krstvojević sa 343 pogođena kruga). U ekipnom plasmanu, u ovoj disciplini, SK „Mladost“ je osvojio prvo mjesto.

Juniori „Mladosti“ su svojom preciznošću osvojili prvo mjesto sa ukupno pogođenih 1568 krugova ( Božidar Tepavčević, Uroš Vuković i Dušan Krstojević).

Podijelite vijest