Стрељаштво: Завршено треће регионално коло лиге кадета БИХ у Гацку

Треће, регионално коло лиге кадета БИХ, одржано је протеклог викенда у просторијама стрелишта СК „Младост“ у Гацку.
У дисциплинама ваздушна пушка (за кадете и кадеткиње) и ваздушни пиштољ (за кадете и јуниоре), у такмичењу су учествовали стријелци СК „Младост“ из Гацка и СК „Леотар“ из Требиња.
У фер и спортској атмосфери, стријелци „Младости“ постигли су запажене резултате како у појединачном тако и у екипном пласману.

У дисциплини ваздушна пушка, у екипном пласману, кадеткиње СК „Младост“,Николина Тодоровић, Милијана Бошковић и Дајана Крстојевић, заузеле су друго мјесто, док је млађана Николина Тодоровић у појединачном пласману заузела треће мјесто.

Кадети су у екипном пласману били изузетно успјешни и заслужено заузели прво мјесто са укупно погођених 1099 кругова док су у појединачној конкуренцији заузели друго (Душан Крстојевић 372 круга) и треће мјесто (Урош Вуковић са погођених 367 кругова).

У дисциплини ваздушни пиштољ, у појединачном пласману, кадети „Младости“ нашли су се на пијадесталу, на сва три мјеста. (Божидар Тепавчевић са 357 кругова, Урош Вуковић 351 круг и Душан Крствојевић са 343 погођена круга). У екипном пласману, у овој дисциплини, СК „Младост“ је освојио прво мјесто.

Јуниори „Младости“ су својом прецизношћу освојили прво мјесто са укупно погођених 1568 кругова ( Божидар Тепавчевић, Урош Вуковић и Душан Крстојевић).

Подијелите вијест