Streljački klub “Mladost” na Petom finalnom kolu Premijer lige BiH

Peto finalno kolo Premijer lige BiH održano je po zvaničnom kalendaru takmičenja SS BiH, u Trebinju, 8. i 9. oktobra. Strijelci su gađali u disciplinama vazdušna puška i pištolj u kategorijama juniora i seniora u muškoj i ženskoj.

Zbog velikog broja učešća ekipa i takmičara kojih je sve više iz Federacije BiH (preko 20 ekipa), zvanični Bilten sa rezultatima nije još dostavljen.

Takmičari Streljačkog kluba “Mladost” iz Gacka postigli su dobre rezultate.

Takmičarka, treći član ekipe pištolj i puška nije nastupila, a gađale su Ivana Mirić i Natalija Gojković. Dobro su gađale u disciplini vazdušni pištolj, a nastupile su i u disciplini vazdušna puška. Plasman u pištolju im je među tri prve ekipe, a u pušci, oko sedmog mjesta, kažu u klubu.

Muškarci su gađali u disciplini vazdušni pištolj u sastavu Ivan Slijepčević, Ivan Pušara i Milovan Vuković.

Ivan Slijepčević je u drugom kolu lige na Grbavici, pogodio juniorski rekord BiH, a u generalnom plasmanu je osvojio prvo mjesto u ligi juniora, dok je u seniorima bio među četiri najbolja.

Strijelci Mladosti su dobre rezultate postigli u ekipnim plasmanima juniori i seniori, vazdušni pištolj, a konačne plasmane će znati krajem sedmice, kad stigne zvanični Bilten.

 

Podijelite vijest