Стрељачки клуб “Младост” на Петом финалном колу Премијер лиге БиХ

Пето финално коло Премијер лиге БиХ одржано је по званичном календару такмичења СС БиХ, у Требињу, 8. и 9. октобра. Стријелци су гађали у дисциплинама ваздушна пушка и пиштољ у категоријама јуниора и сениора у мушкој и женској.

Због великог броја учешћа екипа и такмичара којих је све више из Федерације БиХ (преко 20 екипа), званични Билтен са резултатима није још достављен.

Taкмичари Стрељачког клуба “Младост” из Гацка постигли су добре резултате.

Такмичарка, трећи члан екипе пиштољ и пушка није наступила, а гађале су Ивана Мирић и Наталија Гојковић. Добро су гађале у дисциплини ваздушни пиштољ, а наступиле су и у дисциплини ваздушна пушка. Пласман у пиштољу им је међу три прве екипе, а у пушци, око седмог мјеста, кажу у клубу.

Мушкарци су гађали у дисциплини ваздушни пиштољ у саставу Иван Слијепчевић, Иван Пушара и Милован Вуковић.

Иван Слијепчевић је у другом колу лиге на Грбавици, погодио јуниорски рекорд БиХ, а у генералном пласману је освојио прво мјесто у лиги јуниора, док је у сениорима био међу четири најбоља.

Стријелци Младости су добре резултате постигли у екипним пласманима јуниори и сениори, ваздушни пиштољ, а коначне пласмане ће знати крајем седмице, кад стигне званични Билтен.

 

Подијелите вијест