SK „Mladost“ Gacko: Uspješni na Ilindanskom turniru

U subotu, 25 jula na Sokocu je održan „Ilindanski turnir 2015“ u streljaštvu za seniorske kategorije u disciplini serijska vazdušna puška, a učestvovalo je 25 takmičara i sedam ekipa iz tri streljačka kluba: Gacka, Ugljevika i Sokoca. Takmičenje je proteklo u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih primjedbi i žalbi po bilo kom osnovu, a lijepo druženje strijelaca je nastavljeno po zvaničnoj dodjeli priznanja.

Rezultati, muškarci:

Seniori  Mladosti su zauzeli prvo mjesto ekipno sa pogođenih 467 krugova, a prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu je zauzeo Dušan Krstojević sa 165 pogođenih krugova.

Rezultati, žene:

Seniorke Mladosti su takođe zauzele prvo mjesto u ekipnom plasmanu sa pogođenih 424 kruga, a prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu i ujedno najbolji rezultat na takmičenju je ostvarila Nikolina Todorović sa 177 krugova.

Iako su još aktuelne fizičke i kondicione pripreme strijelaca,  već ove sedmice kreću i treninzi i pripreme za streljački kamp u Trebinju, koji počinje od 9. avgusta u dvije smjene po 7 dana pod pokroviteljstvom Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Podijelite vijest