СК „Младост“ Гацко: Успјешни на Илинданском турниру

У суботу, 25 јула на Сокоцу је одржан „Илиндански турнир 2015“ у стрељаштву за сениорске категорије у дисциплини серијска ваздушна пушка, а учествовало је 25 такмичара и седам екипа из три стрељачка клуба: Гацка, Угљевика и Сокоца. Такмичење је протекло у фер и спортској атмосфери, без икаквих примједби и жалби по било ком основу, а лијепо дружење стријелаца је настављено по званичној додјели признања.

Резултати, мушкарци:

Сениори  Младости су заузели прво мјесто екипно са погођених 467 кругова, а прво мјесто у појединачном пласману је заузео Душан Крстојевић са 165 погођених кругова.

Резултати, жене:

Сениорке Младости су такође заузеле прво мјесто у екипном пласману са погођених 424 круга, а прво мјесто у појединачном пласману и уједно најбољи резултат на такмичењу је остварила Николина Тодоровић са 177 кругова.

Иако су још актуелне физичке и кондиционе припреме стријелаца,  већ ове седмице крећу и тренинзи и припреме за стрељачки камп у Требињу, који почиње од 9. августа у двије смјене по 7 дана под покровитељством Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске.

Подијелите вијест