Remi na startu: FK „Mladost“ – FK „Mladost“ Rogatica 0:0

Fudbaleri Mladosti su otvorili takmičenje u Drugoj Ligi grupa „Istok“ u utakmici protiv imenjaka iz Rogatice. Nakon 90 minuta zanimljive igre utakmica je završena neriješenim rezultatom 0:0. Veliki broj prilika nisu iskoristili fudbaleri domaće Mladosti. Gosti iz Rogatice imali su među svojim stativama veoma raspoloženog golmana Jolovića. Domaćin je u 30. minutu bio znatno oštećen, jer je pomoćni sudija Stupić poništio čist gol Dejana Loza, signalizirajući nepostojeći ofsajd poslije kraćeg kolebanja. Jedini je on vidio napadača Mladosti u nedozvoljenoj poziciji. U 89. minutu nakon starta na domaćem igraču Drakulu u šesnaestercu gostiju pištaljka sudije Butulije je ostala nijema. Čini se da je domaćin oštećen i u ovom slučaju za nedosuđen penal. Kada se sve sabere bio je to jedan dobar meč, a podmlađenim tim domaćina pokazao je da ima kvalitet što će se vidjeti u narednim utakmicama.Kasni početak priprema i neigranje tri prvotimca zbog kartona i povreda uticali su na konačan ishod utakmice.

Mladost (G): Guzina, Lozo, Mrković, Mastilović (od 62. min. Sušić,od 85. min. Guzina), Petković, Salatić, Drakul, Pušara, Avdalović (od 74. min. Bjelogrlić), Šiljegović,Ćeranić.

Mladost (R): Jolović, Balčaković, Živković, Obradović (od 80. min.Bjelaković ), Ćaćić ,Tadić, Rosić, Klisura, Mihajlović (od 60. min.Đurović), Nerić, Janjić.

U narednom 2. kolu Prvenstva RS koje se igra  u nedelju 23.avgusta sa početkom u 17:00  časova fudbaleri Mladosti gostuju kod ekipe FK „Jedinstvo“ iz Brodca.

Podijelite vijest