Реми на старту: ФК „Младост“ – ФК „Младост“ Рогатица 0:0

Фудбалери Младости су отворили такмичење у Другој Лиги група „Исток“ у утакмици против имењака из Рогатице. Након 90 минута занимљиве игре утакмица је завршена неријешеним резултатом 0:0. Велики број прилика нису искористили фудбалери домаће Младости. Гости из Рогатице имали су међу својим стативама веома расположеног голмана Јоловића. Домаћин је у 30. минуту био знатно оштећен, јер је помоћни судија Ступић поништио чист гол Дејана Лоза, сигнализирајући непостојећи офсајд послије краћег колебања. Једини је он видио нападача Младости у недозвољеној позицији. У 89. минуту након старта на домаћем играчу Дракулу у шеснаестерцу гостију пиштаљка судије Бутулије је остала нијема. Чини се да је домаћин оштећен и у овом случају за недосуђен пенал. Када се све сабере био је то један добар меч, а подмлађеним тим домаћина показао је да има квалитет што ће се видјети у наредним утакмицама.Касни почетак припрема и неиграње три првотимца због картона и повреда утицали су на коначан исход утакмице.

Младост (Г): Гузина, Лозо, Мрковић, Мастиловић (од 62. мин. Сушић,од 85. мин. Гузина), Петковић, Салатић, Дракул, Пушара, Авдаловић (од 74. мин. Бјелогрлић), Шиљеговић,Ћеранић.

Младост (Р): Јоловић, Балчаковић, Живковић, Обрадовић (од 80. мин.Бјелаковић ), Ћаћић ,Тадић, Росић, Клисура, Михајловић (од 60. мин.Ђуровић), Нерић, Јањић.

У наредном 2. колу Првенства РС које се игра  у недељу 23.aвгуста са почетком у 17:00  часова фудбалери Младости гостују код екипе ФК „Јединство“ из Бродца.

Подијелите вијест