Radionica na temu „Testiranje poslovne ideje preduzetnika – izrada poslovnog plana“

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Opštinom Nevesinje, u okviru projekta Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske, organizuje radionicu na temu „Testiranje poslovne ideje preduzetnika – izrada poslovnog plana“.

Obuka je namijenjena podsticanju razvoja ruralnog preduzetništva, na koju mogu da se prijave svi zainteresovani aplikanti iz pomenute ciljne grupe.

Cilj radionice je približiti preduzetnicima proces poslovnog planiranja, strukturu i sadržaj poslovnog plana, te na konkretnom primjeru isti analizirati.

Radionica će biti održana 15. marta, u prostorijama Opštine Nevesinje (Sala društvenog centra), ul. Cara Dušana br.44, Nevesinje, sa početkom u 11:00 časova.

Komisija sastavljena od stručnjaka iz ove oblasti će, na osnovu pristiglih prijava, napraviti selekciju učesnika na obuci. Nakon završene radionice, učesnici će imati rok od 30 dana da izrade i dostave vlastitu verziju poslovnog plana.

Dostavljeni aplikacioni obrasci će biti rangirani od strane Komisije, i u skladu sa tim, najbolji poslovni plan/ovi će biti nagrađeni.

Popunjen prijavni obrazac (u prilogu) za učešće na radionici dostaviti najkasnije do 13.03.2018. godine na mejl adresu: dejan.seslija@rars-msp.org .

Dnevni red

Prijavni obrazac

 

Podijelite vijest