Радионица на тему „Тестирање пословне идеје предузетника – израда пословног плана“

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, у сарадњи са Општином Невесиње, у оквиру пројекта Европска мрежа предузетништва Републике Српске, организује радионицу на тему „Тестирање пословне идеје предузетника – израда пословног плана“.

Обука је намијењена подстицању развоја руралног предузетништва, на коју могу да се пријаве сви заинтересовани апликанти из поменуте циљне групе.

Циљ радионице је приближити предузетницима процес пословног планирања, структуру и садржај пословног плана, те на конкретном примјеру исти анализирати.

Радионица ће бити одржана 15. марта, у просторијама Општине Невесиње (Сала друштвеног центра), ул. Цара Душана бр.44, Невесиње, са почетком у 11:00 часова.

Комисија састављена од стручњака из ове области ће, на основу пристиглих пријава, направити селекцију учесника на обуци. Након завршене радионице, учесници ће имати рок од 30 дана да израде и доставе властиту верзију пословног плана.

Достављени апликациони обрасци ће бити рангирани од стране Комисије, и у складу са тим, најбољи пословни план/ови ће бити награђени.

Попуњен пријавни образац (у прилогу) за учешће на радионици доставити најкасније до 13.03.2018. године на мејл адресу: dejan.seslija@rars-msp.org .

Дневни ред

Пријавни образац

 

Подијелите вијест