Radio Gacko – 24 godine sa nama

Danas Radio Gacko obilježava 24 godine svog postojanja i rada. Prvi put u istoriji grada na sjednici Skupštine opštine 7. decembra 1992. godine, donesena je Odluka o formiranju elektronskog lokalnog informativnog glasila, Radio Gacka.

Eksperimentalni program emitovan je dvadesetak dana na ultrakratkotalasnoj frekvenciji 88 megaherca, da bi početkom 93-će lokalni radio počeo sa redovnim emitovanjem programa.

Od osnivanja do danas, Radio Gacko se rukovodi samo jednim geslom – odgovoriti potrebama slušalaca.

Nastojimo da objektivno informišemo o svim aktuelnim temama u opštini iz različitih oblasti privrede, politike, obrazovanja, kulture i sporta.

Radio Gacko je profesionalnim i odgovornim radom zadobio povjerenje slušalaca. Gacko ima svoj radio sposoban da odgovori impulsima vremena emitujući program u skladu sa savremenim načinom života.

Geografske prepreke za slušanje Radio Gacka danas ne postoje. Na sajtu Opštine Gacko i Veb-stranici Radio Gacka, slušaoci sa različitih meridijana mogu pratiti program lokalnog radija.

Veliko nam je zadovoljstvo odgovarati na pozive Gačana  koji žive i rade u inostranstvu a dio slobodnog vremena posvete slušanju našeg programa. Jednako vrednujemo kritike i pohvale jer dolaze od ljudi za koje iskreno vjerujemo da  nam žele samo uspjeh i napredak u ovom izuzetno važnom i odgovornom društvenom poslu.

Uz obećanje da će i narednih godina raditi na tehničkom osavremenjavanju i profesionalnom usavršavanju, sve svoje slušaoce pozdravljaju i pozivaju da im ostanu vjerni i odani jer, kao i sami kažu – dobre  navike ne treba mijenjati.

(Radio Gacko)

 

 

Podijelite vijest