Prijem za dvije Nataše – učenice generacije osnovne i srednje škole u Gacku

Javna ustanova Narodna biblioteka Gacko i ove godine organizovala je prijem za učenike generacije osnovne i srednje škole, Natašu Koprivicu i Natašu Marković.

Za dosadašnji uspjeh postignut tokom školovanja, dvije Nataše su nagrađene prigodnim poklonima – zahvalnicama i knjigama, koje im je uručio direktor ove ustanove, Radomir Vučković.

On je pohvalio svestranost ovih djevojaka, koje su, osim što su najbolje među vršnjacima, uspjele postići zavidne rezultate u mnogim vannastavnim aktivnostima.

„Veoma sam ponosna. Proteklih devet godina truda i rada sada stane u te dvije riječi, učenik generacije“, kazala je Nataša Koprivica, koja će izabrati Gimnaziju i tako nastaviti svoje dalje, srednjoškolsko obrazovanje.

Elektrotehnički fakultet u Banjaluci izbor je Nataše Marković, najboljeg srednjoškolca u svojoj generaciji. Kako je istakla, svako priznanje za rad i trud mnogo znači.

Ove mlade i vrijedne djevojke zahvalile su se porodici i nastavnicima koji su im bili podrška sve vrijeme školovanja.

Prijem koji je organizovan njima u čast, prisustvovali su i direktori škola iz Gacka.

Podsjećamo, ovo je jedna od aktivnosti koju Srpsko prosvjetno i kulturno društvo “Prosvjeta” Gacko organizuje u okviru Gatačkog kulturnog ljeta.

Podijelite vijest