Poziv za upis u Streljački klub “Mladost” Gacko

U skladu sa redovnim klupskim aktivnostima, Streljački klub “Mladost” Gacko vrši upis novih članova i poziva sve zainteresovane od 7 od 77 godina (žene i muškarce), da se učlane i postanu dio kluba.

Septembarski upisni rok traje od 05. do 12.09, u vrijeme treninga od 20 časova. Potrebno je dostaviti kopiju lične karte ili rodni list, uplatnicu sa banke o uplaćenoj članarini i popunjen formular (Lični karton strijelca), koji se dobija u Klubu.

“Podržavajući Zahtjev Ministarstva sporta Republike Srpske, o preregistraciji svih klubova, utvrđivanju tačnog broja članova, klubova i njihovih saveza, pozivamo sve stare članove da se jave kako bi definisali svoj status u klubu, zaključili ili produžili članstvo po nekom od dole navedenih uslova”, navodi se u obavještenju koje smo dobili iz Kluba.

Članarina se uplaćuje na navedeni broj žiro računa kluba u Novoj banci (5550090002322727).

Članarine su oslobođeni invalidi i lica sa posebnim potrebama, djeca sa sela koja putuju na trening 10 km i više plaćaju 50% umanjenu članarinu, dok ostali članovi plaćaju 100% punu članarinu.

“Streljaštvo je stara viteška disciplina, jedan od tri najmasovnija olimpijska sporta, te sport sa kojim možete da zaštitite sebe, svoju imovinu, užu porodicu i širu zajednicu. Streljaštvo je veoma popularan sport u cijelom svijetu, koji vaspitava ljude sportiste, razvija sposobnost opažanja i snalažljivosti, oštrinu vida, preciznost, samosavlađivanje, istrajnost, čeliči volju, navikava na rad i disciplinu, poboljšava koordinaciju vida i pokreta, razvija smisao za druženje i međuljudsko poštovanje. Dobro nam došli i sportski pozdrav”, poručuju u SK “Mladost”.

Za sve dodatne informacije pozovite: 059/471 – 470 ili 065/996 – 858.

Podijelite vijest