Позив за упис у Стрељачки клуб “Младост” Гацко

У складу са редовним клупским активностима, Стрељачки клуб “Младост” Гацко врши упис нових чланова и позива све заинтересоване од 7 од 77 година (жене и мушкарце), да се учлане и постану дио клуба.

Септембарски уписни рок траје од 05. до 12.09, у вријеме тренинга од 20 часова. Потребно је доставити копију личне карте или родни лист, уплатницу са банке о уплаћеној чланарини и попуњен формулар (Лични картон стријелца), који се добија у Клубу.

“Подржавајући Захтјев Министарства спорта Републике Српске, о пререгистрацији свих клубова, утврђивању тачног броја чланова, клубова и њихових савеза, позивамо све старе чланове да се јаве како би дефинисали свој статус у клубу, закључили или продужили чланство по неком од доле наведених услова”, наводи се у обавјештењу које смо добили из Клуба.

Чланарина се уплаћује на наведени број жиро рачуна клуба у Новој банци (5550090002322727).

Чланарине су ослобођени инвалиди и лица са посебним потребама, дјеца са села која путују на тренинг 10 km и више плаћају 50% умањену чланарину, док остали чланови плаћају 100% пуну чланарину.

“Стрељаштво је стара витешка дисциплина, један од три најмасовнија олимпијска спорта, те спорт са коjим можете да заштитите себе, своју имовину, ужу породицу и ширу заједницу. Стрељаштво је веома популаран спорт у цијелом свијету, који васпитава људе спортисте, развија способност опажања и сналажљивости, оштрину вида, прецизност, самосавлађивање, истрајност, челичи вољу, навикава на рад и дисциплину, побољшава координацију вида и покрета, развија смисао за дружење и међуљудско поштовање. Добро нам дошли и спортски поздрав”, поручују у СК “Младост”.

За све додатне информације позовите: 059/471 – 470 или 065/996 – 858.

Подијелите вијест