Opština Gacko na II sportskim susretima radnika Sindikata uprave RS

Proteklog vikenda, dodjelom diploma i priznanja u Banji Vrućici kod Teslića, završeni su drugi sportski susreti Sindikata radnika uprave Republike Srpske, na kojima je Administrativna služba opštine Gacko ekipno zauzela drugo mjesto, i time opravdala svoje učešće na ovim susretima.

Sa 27 učesnika koji su se takmičili u 15 sportova, predstavnici naše opštine su postigli sjajne rezultate u košarci, odbojci, šahu, stonom tenisu i plivanju, čime su već drugi put za redom postali prepoznatljivi učesnici ovih igara.

Prema riječima predsjednika sindikalne organizacije opštine Gacko, Željka Popovića, igre su opravdale svoje postojanje, a s obzirom na broj takmičara iz naše opštine, zadovoljan je ostvarenim rezultatima.

“Organizacija je bila na visokom nivou, a veliki broj ekipa koje su učestvovale otvoreno su čestitale sindikalnoj organizaciji naše opštine. Napominjemo i to da je broj učesnika promijenjen u odnosu na prošlu godinu, i taj trend će se nastaviti kako bi svi radnici imali priliku da učestvuju na ovim susretima”, istakao je Popović.

Ove godine, učešće na igrama je uzela 21 opština i grad u Republici Srpskoj.

Predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske Tomislav Vrhovac, istakao je zatvarajući igre, da je cilj ovakvih sportskih manifestacija jačanje prijateljstva i solidarnosti, što je odlika svakog savremenog sindikata.

 

Podijelite vijest