Општина Гацко на II спортским сусретима радника Синдиката управе РС

Протеклог викенда, додјелом диплома и признања у Бањи Врућици код Теслића, завршени су други спортски сусрети Синдиката радника управе Републике Српске, на којима је Административна служба општине Гацко екипно заузела друго мјесто, и тиме оправдала своје учешће на овим сусретима.

Са 27 учесника који су се такмичили у 15 спортова, представници наше општине су постигли сјајне резултате у кошарци, одбојци, шаху, стоном тенису и пливању, чиме су већ други пут за редом постали препознатљиви учесници ових игара.

Према ријечима предсједника синдикалне организације општине Гацко, Жељка Поповића, игре су оправдале своје постојање, а с обзиром на број такмичара из наше општине, задовољан је оствареним резултатима.

“Организација је била на високом нивоу, а велики број екипа које су учествовале отворено су честитале синдикалној организацији наше општине. Напомињемо и то да је број учесника промијењен у односу на прошлу годину, и тај тренд ће се наставити како би сви радници имали прилику да учествују на овим сусретима”, истакао је Поповић.

Ове године, учешће на играма је узела 21 општина и град у Републици Српској.

Предсједник Синдиката управе Републике Српске Томислав Врховац, истакао је затварајући игре, да је циљ оваквих спортских манифестација јачање пријатељства и солидарности, што је одлика сваког савременог синдиката.

 

Подијелите вијест