Omladinci “Mladosti” završili prvenstvenu sezonu

Utakmicom 12. kola između domaće ekipe kadeta FK „Mladost“Gacko i FK „Stakorina“ Čajniče završeno je takmičenje  u Omladinskoj  kvalitetnoj ligi FS RS, mlađi pioniri, pioniri i kadeti –grupa „JUG“ za takmičarsku sezonu 2018/2019 godinu po propozicijama FSRS Banja Luka.

Mlađi pioniri takmičili su se u grupi sa FK „Leotar“ Trebinje, FK „Velež“ Nevesinje, FK „Hercegovac ” Bileća i FK „Sutjeska“ Foča. Odigrali su 12 utakmica i pretrpjeli sve poraze. Prvak u kategoriji mlađih pionira je ekipa FK „Velež“ iz Nevesinja sa osvojenih 30 bodova koja se plasirala u završnicu takmičenja na nivou FSRS.

Selekcija Pionira se takmičila u grupi sa FK „Leotar“ Trebinje,FK „Velež“ Nevesinje,FK, Hercegovac“ Bileća, FK „Stakorina“ Čajniče i FK „Sutjeska“ Foča. Odigrali su 15 utakmica i u konačnom plasmanu zauzeli su četvrto mjesto sa osvojena 22 boda. Sedam utakmica su pobijedili, jednu igrali neriješeno i pretrpjeli su sedam poraza sa gol razlikom 41:17. Prvak u kategoriji pionira je ekipa FK „Hercegovac“ iz Bileće koja je završila takmičenje sa osvojenih 39 bodova i bez poraza se plasirala u završnicu takmičenja na nivou FSRS.

Selekcija Kadeta se takmičila u grupi sa FK „Velež“ Nevesinje i FK „Stakorina“ Čajniče. Odigrali su 8 utakmica i u konačnom plasmanu zauzeli su treće mjesto sa osvojenih 8 bodova. Dvije utakmice su pobijedili, dvije igrali neriješeno i pretrpjeli su četiri poraza. Prvak u kategoriji kadeta je ekipa FK „Velež“ iz Nevesinja koja je završila takmičenje sa osvojenih 16 bodova i  plasirala se u završnicu takmičenja na nivou FSRS.

Podijelite vijest