Омладинци “Младости” завршили првенствену сезону

Утакмицом 12. кола између домаће екипе кадета ФК „Младост“Гацко и ФК „Стакорина“ Чајниче завршено је такмичење  у Омладинској  квалитетној лиги ФС РС, млађи пионири, пионири и кадети –групa „ЈУГ“ за такмичарску сезону 2018/2019 годину по пропозицијама ФСРС Бања Лука.

Млађи пионири такмичили су се у групи са ФК „Леотар“ Требиње, ФК „Вележ“ Невесиње, ФК „Херцеговац ” Билећа и ФК „Сутјеска“ Фоча. Одиграли су 12 утакмица и претрпјели све поразе. Првак у категорији млађих пионира је екипа ФК „Вележ“ из Невесиња са освојених 30 бодова која се пласирала у завршницу такмичења на нивоу ФСРС.

Селекција Пионира се такмичила у групи са ФК „Леотар“ Требиње,ФК „Вележ“ Невесиње,ФК, Херцеговац“ Билећа, ФК „Стакорина“ Чајниче и ФК „Сутјеска“ Фоча. Одиграли су 15 утакмица и у коначном пласману заузели су четврто мјесто са освојена 22 бода. Седам утакмица су побиједили, једну играли неријешено и претрпјели су седам пораза са гол разликом 41:17. Првак у категорији пионира је екипа ФК „Херцеговац“ из Билеће која је завршила такмичење са освојених 39 бодова и без пораза се пласирала у завршницу такмичења на нивоу ФСРС.

Селекција Кадета се такмичила у групи са ФК „Вележ“ Невесиње и ФК „Стакорина“ Чајниче. Одиграли су 8 утакмица и у коначном пласману заузели су треће мјесто са освојених 8 бодова. Двије утакмице су побиједили, двије играли неријешено и претрпјели су четири пораза. Првак у категорији кадета је екипа ФК „Вележ“ из Невесиња која је завршила такмичење са освојених 16 бодова и  пласирала се у завршницу такмичења на нивоу ФСРС.

Подијелите вијест