Odbojkašice Gacka osvojile trofej Kupa RS

Više od dvije decenije u našem gradu čekao se trofej namijenjen osvajaču Kupa Republike Srpske. Večeras je i dočekan, jer su odbojkašice Gacka savladale u Brčkom Bimal Jedinstvo, rezultatom 3:1, u finalu Kupa Republike Srpske.

U susretu starih sportskih rivala, bolje su bile naše odbojkašice, koje su još jednom pokazale da je ovo njihova sezona.

Trener odbojkašica, Saša Slijepčević naglasio je da je ovo veliki trenutak za klub jer su dugo čekali titulu Kupa RS.

“Moramo biti prezadovoljni, radimo predano i pružamo odlične partije na svim frontovima. Ovo je velika pobjeda za sve nas, četvrta titulu osvajača Kupa Srpske, a posljednju smo osvojili davne 2000. godine”, rekao je Slijepčević.

Ivana Radović proglašena je za najbolju igračicu finalnog susreta, rekavši da je finale opravdalo svoj epitet.

“Mnogo smo se pripremale za ovu utakmicu, gdje su trud, borbenost i zalaganje došli do izražaja. Presrećni smo svi i trudićemo se da ostanemo u istom ritmu. Utakmica nije bila nimalo lagana, nijanse su odlučile, gdje je i sreća bila malo više na našoj strani. Mnogo mi je drago što sam dio ove ekipe i ponosna sam na nas. Osvojivši nagradu za MVP želim da se zahvalim ekipi jer sigurno ne bih bila to bez njih. Dalo mi je motivaciju da još više radim na sebi i napredujem”, rekla je Radović.

Kao što je i poznato, naše odbojkašice lider su PL BiH bez poraza, u 1/8 finalu CEV Kupa igraju protiv zagrebačke Mladosti, a ovaj trofej potvrda je da bi ova godina mogla biti istorijska.

Podijelite vijest