Obavještenje o izlaganju Nacrta Izmjena dijela RP “Centar 1” na javni uvid

Odjeljenje za prostorno planiranje i civilnu zaštitu Opštine Gacko obavještava da će Nacrt izmjena dijela Regulacionog plana “Centar 1” biti izložen na javni uvid, koji će trajati od 05. aprila do 04. maja, svakim radnim danom osim državnog praznika.

Javni uvid će biti organizovan na sledećim lokacijama:

  • U prostorijama preduzeća Institut za građevinarstvo “IG” d.o.o. Trebinje, ul. Obala Luke Vukalovića br. 3, Trebinje, svakim radnim danom od 08.00 do 15.00 časova;
  • u zgradi Opštinske uprave opštine Gacko – u kancelariji br. 16 i u sali Skupštine opštine Gacko, ul. Solunskih dobrovoljaca br. 2, Gacko, od 08.00 do 15.00 časova.

Za vrijeme javnog uvida svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt predmetnog Plana, upisom u svesku koja će se nalaziti u kancelariji br. 16 Opštinske uprave Opštine Gacko ili u formi dopisa Opštinskoj upravi opštine Gacko – Odjeljenju za prostorno planiranje i civilnu zaštitu.

U svim prostorijama u kojima je navedeno da će Nacrt Izmjena dijela Regulacionog plana “Centar 1” biti izložen, biće pružena pojašnjenja predloženih planskih Rješenja svim zainteresovanim licima od strane nosioca pripreme ili nosioca izrade Plana.

S obzirom da sve mjesne zajednice opštine Gacko ne posjeduju svoje prostorije, ovom prilikom apelujemo na predsjednike istih da sve stanovnike sa područja svojih mjesnih zajednica upoznaju s informacijom da će Nacrt ovog planskog dokumenta biti izložen samo u gore navedenim prostorijama, i podstaknu da ukoliko su zainteresovani javni uvid izvrše u prostorijama u kojima je navedeno da će isti biti izložen.

Podijelite vijest