Nova fitnes oprema za teretanu KSC Gacko

Dotrajale sprave za fitnes u teretani „Kulturno-sportskog“ centra Gacko, juče su zamijenjene novim. Ovaj projekat, pokrenut na inicijativu korisnika i radnika KSC, prepoznala je Opština Gacko koja je i finansirala nabavku opreme.

„Nova oprema je nabavljena na dobrobit svih koji se sportom bave profesionalno ili rekreativno. Osim nabavke novih sprava, vršimo i rekonstrukciju unutrašnjosti teretane, a u narednih nekoliko dana radiće se i na rekonstrukciji krova“, rekao je zamjenik načelnika opštine Gacko, Radoica Antunović, dodajući da je za ovu namjenu Opština Gacko izdvojila ukupno oko 60 hiljada konvertibilnih maraka.

Predsjednik savjeta za sport, Milan Gutović, rekao je da nabavkom ove opreme, teretana Kulturno-sportskog centra neće izostajati u pogledu funkcionalnosti i modernosti za vodećim fitnes centrima. „Između ostalih, nabavili smo kardio sprave, šipke, tegove, i sprave za vježbanje svih mišićnih grupa. Tu su i trake za trčanje, elektronsko biciklo i druge sprave koje će zadovoljiti potrebe svih korisnika”, rekao je Gutović.

Gutović je istakao da je potrebno izvršiti popularizaciju vježbanja, kako bi kvalitetom pruženih usluga privukli što veći broj korisnika.

Teretana će početi sa radom u naredih nekoliko dana, nakon završetka unutrašnjih radova.

 

 

Podijelite vijest