Нова фитнес опрема за теретану КСЦ Гацко

Дотрајале справе за фитнес у теретани „Културно-спортског“ центра Гацко, јуче су замијењене новим. Овај пројекат, покренут на иницијативу корисника и радника КСЦ, препознала је Општина Гацко која је и финансирала набавку опреме.

„Нова опрема је набављена на добробит свих који се спортом баве професионално или рекреативно. Осим набавке нових справа, вршимо и реконструкцију унутрашњости теретане, а у наредних неколико дана радиће се и на реконструкцији крова“, рекао је замјеник начелника општине Гацко, Радоица Антуновић, додајући да је за ову намјену Општина Гацко издвојила укупно око 60 хиљада конвертибилних марака.

Предсједник савјета за спорт, Милан Гутовић, рекао је да набавком ове опреме, теретана Културно-спортског центра неће изостајати у погледу функционалности и модерности за водећим фитнес центрима. „Између осталих, набавили смо кардио справе, шипке, тегове, и справе за вјежбање свих мишићних група. Ту су и траке за трчање, електронско бицикло и друге справе које ће задовољити потребе свих корисника”, рекао је Гутовић.

Гутовић је истакао да је потребно извршити популаризацију вјежбања, како би квалитетом пружених услуга привукли што већи број корисника.

Теретана ће почети са радом у наредих неколико дана, након завршетка унутрашњих радова.

 

 

Подијелите вијест