Nastavljene aktivnosti po pitanju zaposlenja djece poginulih boraca

Na jučerašnjem proširenom skupštinskom kolegijumu, nastavljene su aktivnosti po pitanju zaposlenja djece poginulih boraca iz Gacka.

U skladu sa stručnom spremom, dogovoreno je da Opština Gacko već naredne sedmice zaposli četvoro, koliko će biti zaposleno i u RiTE Gacko po završetku kapitalnog remonta. Jedan od zaključaka bio je i taj da se do kraja godine učine dodatni napori kako bi se zaposlili i preostali članovi iz ove kategorije.

“Zaposlenjem ovih osam, dalja aktivnost neće biti zaustavljena, već će se tražiti mogućnosti i za preostalu djecu sa spiska. Svi smo izrazili spremnost da se ovo završi do kraja, u nekom razumnom roku, i nadam se da će do Nove godine sva djeca biti zaposlena”, rekao je predsjednik Boračke organizacije, Slobodan Ilić.

Jučerašnjem sastanku prisustvovali su predsjednik Skupštine opštine, Jovan Kovačević, zamjenik načelnika Radoica Antunović, predsjednik Boračke organizacije Slobodan Ilić, izvršni direktor za proizvodnju el. energije i razvoj, Đorđo Milović kao i predstavnici političkih partija sa poručja opštine.

(Foto – arhiva)

Podijelite vijest