Настављене активности по питању запослења дјеце погинулих бораца

На јучерашњем проширеном скупштинском колегијуму, настављене су активности по питању запослења дјеце погинулих бораца из Гацка.

У складу са стручном спремом, договорено је да Општина Гацко већ наредне седмице запосли четворо, колико ће бити запослено и у РиТЕ Гацко по завршетку капиталног ремонта. Један од закључака био је и тај да се до краја године учине додатни напори како би се запослили и преостали чланови из ове категорије.

“Запослењем ових осам, даља активност неће бити заустављена, већ ће се тражити могућности и за преосталу дјецу са списка. Сви смо изразили спремност да се ово заврши до краја, у неком разумном року, и надам се да ће до Нове године сва дјеца бити запослена”, рекао је предсједник Борачке организације, Слободан Илић.

Јучерашњем састанку присуствовали су предсједник Скупштине општине, Јован Ковачевић, замјеник начелника Радоица Антуновић, предсједник Борачке организације Слободан Илић, извршни директор за производњу ел. енергије и развој, Ђорђо Миловић као и представници политичких партија са поручја општине.

(Фото – архива)

Подијелите вијест