Najava: Novogodišnji humanitarni bazar

JPU “Dječiji vrtić” Gacko u saradnji sa Centrom za djecu sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno”, Osnovnom školom “Sveti Sava”, Srednjoškolskim centrom “Pero Slijepčević” i Kulturno – sportskim centrom, organizuje prvi Novogodišnji bazar, humanitarnog karaktera.

Novogodišnji bazar će se održati 23. decembra u sportskoj dvorani, sa početkom u 18 časova.

Organizatori pozivaju sve samostalne proizvođače koji se bave ručnom izradom proizvoda, da budu dio jedne velike, humanitarne akcije. Potrebno je potvrditi učešće do 20. decembra u prostorijama Dječijeg vrtića. Prijavljeni proizvođači će imati priliku da promovišu svoj rad na postavljenim štandovima, a novac od prodatih proizvoda da upute u humanitarne svrhe.

Tokom bazara, posjetioci će moći da uživaju u svečanom programu djece Dječijeg vrtića, uz pjesmu i igru, a nakon toga da posjete štandove i kupe izložene proizvode.

Cijena ulaza je 2,00 KM, a sav novac od ulaznica i prodatih proizvoda biće uručen našoj sugrađanki Snežani Davidović, za njeno dalje liječenje.

Budite dio velike humanitarne akcije. Dođite da zajedno darujemo. Malim djelima postajemo veliki ljudi, jer dobro se dobrim vraća.

Podijelite vijest