Najava: Matursko veče učenika SŠC “Pero Slijepčević” Gacko

Obavještavamo maturante JU Srednjoškolski centar “Pero Slijepčević” Gacko, njihove roditelje i građane, da će se tradicionalno matursko veče održati u petak 26. maja, u restoranu “Karmen”.

Okupljanje maturanata, profesora i gostiju počinje od 19.00 – 20.00 časova, u SŠC “Pero Slijepčević”. U 20.00 časova, iz škole kreće svečani defile ulicama Solunskih dobrovoljaca i Nemanjinom, do Hrama Svete Trojice na izlasku iz grada. Za bezbjednost maturanata, profesora i gosti u toku defilea, kao i tokom maturskog slavlja, pobrinuće se pripadnici Policijske stanice Gacko. Preduzeće “Jugoprevoz” Gacko će svojim autobusima obaviti prevoz učesnika slavlja, tako maturanti nemaju potrebe da koriste privatne automobile. Naime, stav Nastavničkog vijeća škole i Policijske stanice Gacko, je da zbog bezbjednosti svih učesnika u maturskom slavlju treba iskoristiti navedenu mogućnost. 

Uz najbolje želje da i ovo matursko veče bude veče prijatnog druženja, zabave i veselja, pozivamo građane da izlaskom na ulice pozdrave naše maturante i da im svi zajednički čestitamo uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja i poželimo uspjeh na novim putevima na koje će ih život povesti.

 

Podijelite vijest