Најава: Матурско вече ученика СШЦ “Перо Слијепчевић” Гацко

Обавјештавамо матуранте ЈУ Средњошколски центар “Перо Слијепчевић” Гацко, њихове родитеље и грађане, да ће се традиционално матурско вече одржати у петак 26. маја, у ресторану “Кармен”.

Окупљање матураната, професора и гостију почиње од 19.00 – 20.00 часова, у СШЦ “Перо Слијепчевић”. У 20.00 часова, из школе креће свечани дефиле улицама Солунских добровољаца и Немањином, до Храма Свете Тројице на изласку из града. За безбједност матураната, професора и гости у току дефилеа, као и током матурског славља, побринуће се припадници Полицијске станице Гацко. Предузеће “Југопревоз” Гацко ће својим аутобусима обавити превоз учесника славља, тако матуранти немају потребе да користе приватне аутомобиле. Наиме, став Наставничког вијећа школе и Полицијске станице Гацко, је да због безбједности свих учесника у матурском слављу треба искористити наведену могућност. 

Уз најбоље жеље да и ово матурско вече буде вече пријатног дружења, забаве и весеља, позивамо грађане да изласком на улице поздраве наше матуранте и да им сви заједнички честитамо успјешан завршетак средњошколског образовања и пожелимо успјех на новим путевима на које ће их живот повести.

 

Подијелите вијест