Načelnik opštine primio odbojkašice ŽOK “Gacko”

U susret utakmicama koje su na programu tokom ovog mjeseca, načelnik opštine Gacko, Milan Radmilović, u svom kabinetu danas je ugostio odbojkašice ŽOK “Gacko”. Uz riječi dobrodošlice, izrazio je zadovoljstvo što je u društvu mladih i odvažnih sportista, koji ove sezone u Premijer ligi BiH  bilježe samo dobre rezultate.

“Već duži niz godina volimo, njegujemo i finansiramo u sport, i smatram da je naša opština pravi rasadnik dobrih talenata, a po dosadašnjim rezultatima i mjesto gdje se igra dobra odbojka”, istakao je Radmilović.

Predsjednik kluba, Radoica Antunović, istakao je da uz pomoć lokalne zajednice i sponzora, nastupi na domaćim takmičenjima se lako ostvaruju.

Naše djevojke u narednom periodu očekuju važne utakmice. U petak se u Brčkom sastaju sa ekipom „Bimal Jedinstvo“, gdje će se boriti za pehar Kupa RS. Nakon toga, 19. i 26. novembra očekuju ih mečevi u okviru „Čalendž Kupa”, protiv ekipe Hermes Volej Ostende, iz Belgije.

“Imamo veliku želju za pobjedom, kako zbog nas samih tako i zbog naših navijača, iako znamo da ćemo se u oba meča boriti protiv jakih ekipa”, istakao je trener, Ivan Maljević.

Maljević je zadovoljan radom djevojaka, a s obzirom da su uglavnom dobri učenici i studenti, napomenuo  je da školski i sportski rezultati trebaju ići u korak, jer su podjednako važni.

Odbojkašice su se zahvalile načelniku na pažnji koja im je do sada poklonjena od strane lokalne zajednice, a Radmilović im je poželio svu sreću u predstojećim mečevima, uz želju da u što boljem svjetlu predstave sebe i opštinu Gacko.

 

Podijelite vijest