Начелник општине примио одбојкашице ЖОК “Гацко”

У сусрет утакмицама које су на програму током овог мјесеца, начелник општине Гацко, Милан Радмиловић, у свом кабинету данас је угостио одбојкашице ЖОК “Гацко”. Уз ријечи добродошлице, изразио је задовољство што је у друштву младих и одважних спортиста, који ове сезоне у Премијер лиги БиХ  биљеже само добре резултате.

“Већ дужи низ година волимо, његујемо и финансирамо у спорт, и сматрам да је наша општина прави расадник добрих талената, а по досадашњим резултатима и мјесто гдје се игра добра одбојка”, истакао је Радмиловић.

Предсједник клуба, Радоица Антуновић, истакао је да уз помоћ локалне заједнице и спонзора, наступи на домаћим такмичењима се лако остварују.

Наше дјевојке у наредном периоду очекују важне утакмице. У петак се у Брчком састају са екипом „Бимал Јединство“, гдје ће се борити за пехар Купа РС. Након тога, 19. и 26. новембра очекују их мечеви у оквиру „Чаленџ Купа”, против екипе Хермес Волеј Остенде, из Белгије.

“Имамо велику жељу за побједом, како због нас самих тако и због наших навијача, иако знамо да ћемо се у оба меча борити против јаких екипа”, истакао је тренер, Иван Маљевић.

Маљевић је задовољан радом дјевојака, а с обзиром да су углавном добри ученици и студенти, напоменуо  је да школски и спортски резултати требају ићи у корак, јер су подједнако важни.

Одбојкашице су се захвалиле начелнику на пажњи која им је до сада поклоњена од стране локалне заједнице, а Радмиловић им је пожелио сву срећу у предстојећим мечевима, уз жељу да у што бољем свјетлу представе себе и општину Гацко.

 

Подијелите вијест