MOK “Gacko”: Savladana ekipa Domaljevca rezultatom 3:2

U okviru XIII kola Premijer lige BiH, u petak 26. januara MOK „Gacko“ na svom terenu savladao je ekipu „Domaljevac“ iz Domaljevca rezultatom 3:2. Prema riječima trenera Milana Boškovića, ovo je bila vrlo važna utakmica koja je donijela bitne bodove.

„Pobijedili smo Domaljevac rezultatom 3:2. Vodili smo sa 2:0, nakon čega je došlo do malog opuštanja, međutim na kraju smo ipak uspjeli da zabilježimo važnu pobjedu. Savladali smo veoma kvalitetnu ekipu koja do sada ima samo tri poraza u prvenstvu. Vrlo nezgodna ekipa, a za nas vrlo bitni bodovi“, kaže Bošković.

Trener odbojkaša kaže da je situacija u klubu takva da svake godine izgube par igrača odlaskom na studije, koje klub nije u mogućnosti da finansira. U takvim situacijama “vatreno krštenje” dožive mlađi igrači.

„Imamo kvalitetnu ekipu, a ove godine naša ekipa je možda i najmlađa u ligi, u prethodnih par godine, posle Modriče“, kaže Bošković, ističući da im je cilj da afirmišu našu domaću omladinu i da im pruže priliku da igraju najjaču ligu BiH.

Narednu utakmicu MOK “Gacko” igra protiv ekipe Mladosti iz Brčkog.

Podijelite vijest