МОК “Гацко”: Савладана екипа Домаљевца резултатом 3:2

У оквиру XIII кола Премијер лиге БиХ, у петак 26. јануара МОК „Гацко“ на свом терену савладао је екипу „Домаљевац“ из Домаљевца резултатом 3:2. Према ријечима тренера Милана Бошковића, ово је била врло важна утакмица која је донијела битне бодове.

„Побиједили смо Домаљевац резултатом 3:2. Водили смо са 2:0, након чега је дошло до малог опуштања, међутим на крају смо ипак успјели да забиљежимо важну побједу. Савладали смо веома квалитетну екипу која до сада има само три пораза у првенству. Врло незгодна екипа, а за нас врло битни бодови“, каже Бошковић.

Тренер одбојкаша каже да је ситуација у клубу таква да сваке године изгубе пар играча одласком на студије, које клуб није у могућности да финансира. У таквим ситуацијама “ватрено крштење” доживе млађи играчи.

„Имамо квалитетну екипу, а ове године наша екипа је можда и најмлађа у лиги, у претходних пар године, после Модриче“, каже Бошковић, истичући да им је циљ да афирмишу нашу домаћу омладину и да им пруже прилику да играју најјачу лигу БиХ.

Наредну утакмицу МОК “Гацко” игра против екипе Младости из Брчког.

Подијелите вијест