Dječiji vrtić Gacko: Konkurs za upis djece u program predškolskog vaspitanja

Javna ustanova „Dječiji vrtić“ Gacko raspisuje konkurs za upis djece u program predškolskog vaspitanja i obrazovanja za djecu pred polazak u školu u 2017. godini.

Roditelji koji su zainteresovani da njihova djeca pohađaju ovaj program dužni su da do 08. februara 2017. godine, prijave djecu u prostorijama vrtića. Uz obrazac prijave koji će popuniti u vrtiću, roditelj je dužan dostaviti izvod iz matične knjige rođenih djeteta, broj lične karte jednog od roditelja i kontakt telefon.

Program će početi prvog ponedeljka u martu svakim radnim danom po tri časa, u ukupnom dnevnom trajanju od 180 minuta. Provodiće ga stručni vaspitači, a realizovaće se u trajanju od tri mjeseca.

Sredstva za troškove za ugovorenu naknadu za vaspitače, kao i sredstva za nabavku potrebnog radnog i didaktičkog materijala, obezbijediće Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Konkurs je otvoren do 08. februara 2017. godine, a prijave se primaju u „Dječijem vrtiću“ Gacko, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 časova, u toku trajanja konkursa.

Za sve dodatne informacije roditelji se mogu obratiti lično u prostorije Dječijeg vrtića ili na telefon: 059/472 – 750, u toku radnog vremena.

Podijelite vijest