Дјечији вртић Гацко: Конкурс за упис дјеце у програм предшколског васпитања

Јавна установа „Дјечији вртић“ Гацко расписује конкурс за упис дјеце у програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2017. години.

Родитељи који су заинтересовани да њихова дјеца похађају овај програм дужни су да до 08. фебруара 2017. године, пријаве дјецу у просторијама вртића. Уз образац пријаве који ће попунити у вртићу, родитељ је дужан доставити извод из матичне књиге рођених дјетета, број личне карте једног од родитеља и контакт телефон.

Програм ће почети првог понедељка у марту сваким радним даном по три часа, у укупном дневном трајању од 180 минута. Проводиће га стручни васпитачи, а реализоваће се у трајању од три мјесеца.

Средства за трошкове за уговорену накнаду за васпитаче, као и средства за набавку потребног радног и дидактичког материјала, обезбиједиће Министарство просвјете и културе Републике Српске.

Конкурс је отворен до 08. фебруара 2017. године, а пријаве се примају у „Дјечијем вртићу“ Гацко, сваким радним даном од 07:00 до 15:00 часова, у току трајања конкурса.

За све додатне информације родитељи се могу обратити лично у просторије Дјечијег вртића или на телефон: 059/472 – 750, у току радног времена.

Подијелите вијест