JU “KSC” Gacko: Počinju sa radom teretane, otvoreni sportski tereni i fitnes

U skladu sa predloženim uputstvima i mjerama Vlade RS i Kriznog štaba Opštine Gacko, JU „Kulturno sportski centar“ Gacko obavještava korisnike svojih usluga da vraća u funkciju rad teretane, otvorenih sportskih terena i fitnesa od četvrtka, 04. juna.

Svi potencijalni korisnici usluga teretane, treba da se jave na broj telefona 065/ 878-127 ili na mejl jukscgacko@gmail.com, radi dogovora oko termina i uslova korištenja usluga, a u skladu sa preporukama o ograničenom broju korisnika po m2.

Fitnes usluge će biti na raspolaganju u standardnom terminu uz obavezno poštovanje zakonski propisanih mjera. Prijave oko rasporeda termina i uslova korištenja vršiće se na brojeve telefona 065/ 320-274 i 065/ 482-601.

Otvoreni sportski tereni takođe će biti u funkciji od četvrtka, 04. juna, u terminima od 10-13h i od 15-21h. Zakup termina biće u dogovoru sa radnicima JU „KSC“ Gacko.

Za pružanje, ali i korištenje svih navedenih usluga neophodna je primjena preporučenih mjera zaštite (Uputstvo za postepeno ublažavanje mjera za poslodavce), koje se nalaze na linku https://phi.rs.ba/index.php?view=clanak&id=973

Podijelite vijest