ЈУ “КСЦ” Гацко: Почињу са радом теретане, отворени спортски терени и фитнес

У складу са предложеним упутствима и мјерама Владе РС и Кризног штаба Општине Гацко, ЈУ „Културно спортски центар“ Гацко обавјештава кориснике својих услуга да враћа у функцију рад теретане, отворених спортских терена и фитнеса од четвртка, 04. јуна.

Сви потенцијални корисници услуга теретане, треба да се јаве на број телефона 065/ 878-127 или на мејл jukscgacko@gmail.com, ради договора око термина и услова кориштења услуга, а у складу са препорукама о ограниченом броју корисника по m2.

Фитнес услуге ће бити на располагању у стандардном термину уз обавезно поштовање законски прописаних мјера. Пријаве око распореда термина и услова кориштења вршиће се на бројеве телефона 065/ 320-274 и 065/ 482-601.

Отворени спортски терени такође ће бити у функцији од четвртка, 04. јуна, у терминима од 10-13h и од 15-21h. Закуп термина биће у договору са радницима ЈУ „КСЦ“ Гацко.

За пружање, али и кориштење свих наведених услуга неопходна је примјена препоручених мјера заштите (Упутство за постепено ублажавање мјера за послодавце), које се налазе на линку https://phi.rs.ba/index.php?view=clanak&id=973

Подијелите вијест