ЈПУ„Дјечији вртић“ Гацко: Конкурс за упис дјеце у програм предшколског васпитања и образовања

Јавна предшколска установа „Дјечији вртић“ Гацко расписује конкурс за упис дјеце у програм предшколског васпитања и образовања, за дјецу пред полазак у школу у 2022. години.

Родитељи који су заинтересовани да њихова дјеца похађају Програм предшколског васпитања и образовања за дјецу пред полазак у школу у 2022. години, дјецу могу пријавити до 26. новембра 2021. године.

Уз образац пријаве који ће родитељи попунити у Дјечијем вртићу  родитељ је дужан доставити Извод из матичне књиге рођених дјетета (од 02.11.2021 до 26.11.2021. године). Са даном поласка дјетета у програм припреме пред школу дужни су доставити и љекарско увјерење, налаз бриса грла, носа и налаз столице дјетета.

Програм припреме за школу реализоваће се у трајању од три мјесеца од 01. марта до 31. маја 2022. године, сваким радним даном по три часа, у укупном дневном трајању од 180 минута, а га проводиће стручни васпитачи.

Министарство просвјете и културе Републике Српске обезбиједиће средства за трошкове на уговорену накнаду за васпитаче, као и средства за набавку потребног радног и дидактичког материјала.

Конкурс је отворен до 26. новембра 2021. године.

Пријаве на конкурс примају се у Дјечијем вртићу Гацко  (код педагога)  сваким радним даном д 8 до 12 часова у току трајања конкурса.

За више информација можете се обратити директору ЈПУ „Дјечији вртић“,  у току радног времена.