Imenovani vršioci dužnosti direktora javnih ustanova

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine opštine Gacko, razriješeni su dužnosti direktori šest javnih ustanova sa područja opštine i imenovani novi vršioci dužnosti.

Na mjesto direktora JU „Informativno – kulturni“ centar, za vršioca dužnosti imenovan je master prof. jezika i književnosti, Aleksije Grgur.

Diplomirani ekonomista, Mira Koprivica, novi je vršilac dužnosti direktora JU „Kulturno- sportski“ centar, dok je na poziciju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad imenovana Aleksandra Milović, diplomirani pedagog.

I JU “Dječiji vrtić” je dobio novog direktora. Za vršioca dužnosti imenovana je Neđeljka Dostinić, profesor filozofije i sociologije. Specijalista ginekolog, Nevena Miljković Mandić, novi je vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja, dok će u fotelju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije sjesti, diplomirani menadžer turizma, Jelica Kovačević.

Nova imena za vršioce dužnosti direktora izabrana su mahom glasovima nove skupštinske većine, izuzev imenovanja v.d. direktora Doma zdravlja gdje su podršku dala i dva odbornika iz redova Srpske demokratske stranke.

Podijelite vijest