Именовани вршиоци дужности директора јавних установа

На јучерашњој сједници Скупштине општине Гацко, разријешени су дужности директори шест јавних установа са подручја општине и именовани нови вршиоци дужности.

На мјесто директора ЈУ „Информативно – културни“ центар, за вршиоца дужности именован је мастер проф. језика и књижевности, Алексије Гргур.

Дипломирани економиста, Мира Копривица, нови је вршилац дужности директора ЈУ „Културно- спортски“ центар, док је на позицију вршиоца дужности директора Центра за социјални рад именована Александра Миловић, дипломирани педагог.

И ЈУ “Дјечији вртић” је добио новог директора. За вршиоца дужности именована је Неђељка Достинић, професор филозофије и социологије. Специјалиста гинеколог, Невена Миљковић Мандић, нови је вршилац дужности директора Дома здравља, док ће у фотељу вршиоца дужности директора Туристичке организације сјести, дипломирани менаџер туризма, Јелица Ковачевић.

Нова имена за вршиоце дужности директора изабрана су махом гласовима нове скупштинске већине, изузев именовања в.д. директора Дома здравља гдје су подршку дала и два одборника из редова Српске демократске странке.

Подијелите вијест