Fudbal: Proleter – Mladost 3:3

Najuzbudljiviji meč 11. kola Prve lige Republike Srpske odigran je u Tesliću,  gdje su se sastali domaći Proleter i Mladost.

Utakmica je donijela odličan fudbal gdje je postignuto šest pogodaka.
Mladost je u dva navrata imala prednost od dva gola, i činilo se da će sa ovog teškog gostovanja uspjeti donijeti sva tri boda. Ipak, domaćini se nisu predavali što im je na kraju i uspjelo.

Mladost je povela u 37. minutu golom Gojka Sušića, a šesnaest minuta kasnije najbolji pojedinac meča, Dragan Goranović, je sa “bijele tačke” postigao drugi pogodak. U 47. minutu, domaći smanjuju na 1:2 preko Gavrića. Dragan Goranović u 55. minutu postiže svoj drugi pogodak za rezultat od 3:1. Samo šest minuta kasnije, igrač domaćih, Vladimir Marković, smanjio je rezultat na 2:3, a u 85. minutu isti igrač postavlja konačnih 3:3.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Mrković, Denda, Lozo, T. Goranović (od 90. min. Dubljević), D. Goranović, Sušić, Vico, Pušara (od 82. min. Todorović), Andrić,Komnenić.

Nakon 11. odigranih kola, Mladost se nalazi na 5.  mjestu prvenstvene tabele sa osvojenih 19 bodova. Na prvom mjestu je Drina iz Zvornika koja ima 27 bodova.

U sledećem 12. kolu koje se igra u subotu 02. novembra sa početkom 14:30 sati, Mladost je domaćin ekipi FK „Modriča“ iz Modriče.

Podijelite vijest