Fudbal: Mladost – Modriča Maksima 0:0

U okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske, sastali su se domaća Mladost i ekipa Modriče iz Modriče. Utakmica je dala zanimljiv fudbal, gdje na kraju osvojenim bodom mogu biti zadovoljni i jedni i drugi.

Prvo poluvrijeme je donijelo loš fudbal. U nastavaku susreta sjajna prilika za domaćina. Slobodan udarac je snažno izveo Goranović, ali je Petrović bio na visini zadatka. Mladost preko Prela nije uspjela da realizuje dvije izgledne prilike, a opet je golman Modriče bio siguran. Gosti su preko Rajovića imali u 77. minutu odličnu priliku za postizanje gola, ali golman Perović je zaustavio ovaj udarac.

Posljednjih desetak minuta trajala je prava opsada gola gostiju, koji su na kraju ipak ostali neporaženi. Fudbaleri Modriče su stigli do boda koji će im puno značiti u teškoj borbi za opstanak, a Mladost se ponovo morala zadovoljiti podjelom bodova na svom terenu.

Mladost je igrala u sastavu Perović, Mrković, Denda, Lozo, (od 46 min. Prelo), D. Goranović, Sušić, Vico,Vasiljević,(od 61 min. Pušara) Andrić,Ćeranić i Komnenić.

Nakon 12 odigranih kola, Mladost se nalazi na 5.  mjestu prvenstvene tabele sa osvojenih 20 bodova. Na prvom mjestu je Drina iz Zvornika koja ima 27 bodova.

U poslednjem 13. kolu jesenjeg dijela prvenstva koje se igra u subotu 09. novembra, sa početkom u 14:00 sati, Mladost gostuje u Gradišci gdje se sastaje sa domaćom Kozarom. 

Podijelite vijest