Fudbal: FK „Vlasenica“ – FK „Mladost“ 2:1

Fudbaleri „Mladosti“ su u 6. kolu  Prve lige Republike Srpske bili gosti ekipi FK „Vlasenica“ iz Vlasenice. Domaći su nakon 90 minuta igre bili bolji i pobijedili rezultatom 2:1.

Jedini pogodak za „Mladost“ postigao je Ćeranić Rajko u 85. minutu igre. Utakmica je odigrana po veoma teškom terenu ali prikazana igra bila je zadovoljavajuća. Mladost je igrala u sastavu: Marković (od 22 min. Guzina), Salatić, N.Sušić, Mrković (od 22 min.Milošević), D. Goranović, Vico, Prelo (od  62.min. Denda), Toholj, Andrić, Ćeranić i Vuković.

Nakon odigranih šest kola na prvom mjestu je ekipa FK „Leotar“ iz Trebinja sa 15 bodova, na drugom je ekipa FK „Kozara“ iz Gradiške sa 13 bodova a „Mladost“ se nalazi na šestom mjestu sa osvojenih 10 bodova.

U narednom, 7. kolu Prvenstva koje se igra  u subotu 27. septembra 2014. godine, sa početkom u 16:00 sati, fudbaleri „Mladosti“ biće domaćini ekipi FK „Sloboda“ iz Novog Grada.

U 9. kolu jesenjeg dijela prvenstva Omladinske lige BiH grupa „JUG“ koje je odigrano u nedelju 21. septembra 2014. godine omladinci „Mladosti“ su bili domaćini vršnjacima HNK „Branitelj“ iz Mostara.Kadeti gostujuće ekipe su bili bolji i pobijedili rezultatom 1:0, a juniori „Mladosti“ su pobijedili rezultatom 3:0.

U sledećem 10. kolu koje se igra u subotu 27. septembra 2014. godine, omladinci „Mladosti“ gostuju u Trebinju gdje se sastaju sa domaćim FK „Leotar“. Utakmice počinju u 10:00 sati za kadete i 12:00 sati  za juniore.

Podijelite vijest