Фудбал: ФК „Власеница“ – ФК „Младост“ 2:1

Фудбалери „Младости“ су у 6. колу  Прве лиге Републике Српске били гости екипи ФК „Власеница“ из Власенице. Домаћи су након 90 минута игре били бољи и побиједили резултатом 2:1.

Једини погодак за „Младост“ постигао је Ћеранић Рајко у 85. минуту игре. Утакмица је одиграна по веома тешком терену али приказана игра била је задовољавајућа. Младост је играла у саставу: Марковић (од 22 мин. Гузина), Салатић, Н.Сушић, Мрковић (од 22 мин.Милошевић), Д. Горановић, Вицо, Прело (од  62.мин. Денда), Тохољ, Андрић, Ћеранић и Вуковић.

Након одиграних шест кола на првом мјесту је екипа ФК „Леотар“ из Требиња са 15 бодова, на другом је екипа ФК „Козара“ из Градишке са 13 бодова а „Младост“ се налази на шестом мјесту са освојених 10 бодова.

У наредном, 7. колу Првенства које се игра  у суботу 27. септембра 2014. године, са почетком у 16:00 сати, фудбалери „Младости“ биће домаћини екипи ФК „Слобода“ из Новог Града.

У 9. кoлу јесењег дијела првенства Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ које је одиграно у недељу 21. септембра 2014. године омладинци „Младости“ су били домаћини вршњацима ХНК „Бранитељ“ из Мостара.Кадети гостујуће екипе су били бољи и побиједили резултатом 1:0, а јуниори „Младости“ су побиједили резултатом 3:0.

У следећем 10. колу које се игра у суботу 27. септембра 2014. године, омладинци „Младости“ гостују у Требињу гдје се састају са домаћим ФК „Леотар“. Утакмице почињу у 10:00 сати за кадете и 12:00 сати  за јуниоре.

Подијелите вијест