Fudbal: Bodovi za opstanak, Drina HE – Mladost 1:0

Fudbaleri Mladosti su u okviru 22. kola Prvenstva RS gostovali u Višegradu gdje su se sastali sa domaćom Drina HE. Fudbaleri Drine HE su ostvarili zlata vrijednu pobjedu u borbi za bijeg iz zone ispadanja.

U prvom poluvremenu igralo se na sredini terena bez neke opasnosti za postizanje gola. Drina HE je povela  u 62. minutu,  kada je Mladen Tešević sa dvadesetak metara uputio udarac ka golu gostiju. Lopta se odbila od čuvara mreže, Vasilija Kolaka, na koju je natrčao rezervista Drine Aleksandar Soldar, kome nije bilo teško da sa dva metra smjesti loptu u mrežu Mladosti. U nastavku su oba tima su imala šansi za postizanje golova, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

U timu Mladosti je debitovao najmlađi igrač, član kadetske selekcije Dubljević Marko, sa nedavno navršenih 17 godina.

Mladost  je igrala u sastavu: Guzina (od 46 min. Kolak), Mrković, Andrić, Denda, Sušić G., Drakul (od 73 min. Koprivica), Vasiljević, Sušić N. Lozo (od 84 min. Rončević), Ćeranić i Dubljević.

Nakon 22. kola, fudbaleri Mladosti zauzimaju 9. mjesto sa osvojena 32 boda. Na prvom mjestu se nalazi Mladost iz Velike Obarske sa 42 boda, ispred Sloge iz Doboja koja ima 38 bodova.

U subotu 11.maja, Mladost gostuje u Novom Gradu gdje se sastaje sa domaćom Slobodom.

Omladinci Mladosti, Kadeti i Juniori, u okviru 24. kola Omladinske lige BiH grupa „JUG“ protekle sedmice su se sastali sa NK „Bigeste“ Ljubuški. Rezultat utakmica bio je neriješen. Kadeti su igrali 1: 1, a Juniori 0 : 0.

U okviru 25. kola, Omladinci Mladosti danas gostuju u Mostaru gdje se sastaju sa domaćom FK „Lokomotiva“. Utakmice počinju u 15:00 i 17:00 sati.

Podijelite vijest